Smørrebrød i København - Bestil Mad & Kaffe som take away

Sulten efter et klassisk, sprødt dansk smørrebrød i København? Du kan både spise i en af vores restauranter, men også tage det med som take away.

Vælg dit yndlings smørrebrød

Hos Mad & Kaffe har vi smørrebrød for enhver smag, og uanset om du er til fisk, kød eller foretrækker vegetariske alternativer, kan du bestille din take away hos os.

Vi har piftet den klassiske stegte rødspættefilet op med en estragon remoulade, lidt frisk æble og gode friske urter. Et hit for enhver i København, der elsker sprød fisk på sit smørrebrød.

Det velkendte stykke avocado smørrebrød har vi valgt at spice op med et soyasyltet æg, lidt chili til at spice dit smørrebrød op og lidt friske koriander. En god udenlandsk blanding med rødder i den danske favorit.

Det velkendte stykke avocado smørrebrød har vi valgt at udvikle, og vi har derfor tilføjet hummuscreme, valnøddeolie, sprøde kikærter og friske forårsløg. Den bedste kombination af lækre smage med rødder i den danske favorit.

Du kan både tage dit smørrebrød med hjem til spisebordet, på arbejdet til frokost eller med ud i naturen, så du kan nyde det sprøde rugbrød med vind i håret. Du kan derfor medbringe det dejlige take away, hvor som helst i København. 

Bestil dit smørrebrød som take away allerede nu

Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at ringe til din nærmeste restaurant.

Vesterbro 

Amagerbro 

Federiksberg

Vi er altid klar på at svare på dine spørgsmål, uanset om det er vores smørrebrød som take away i København, eller vores variationer af burgere på restauranten. Vi er et hold af glade og smilende mennesker med en fælles kærlighed til både smørrebrød og en god morgenmenu.

Vil du gerne have smørrebrød til dit næste arrangement eller ønsker hjælp til mad ud af huset, så kan du kontakte os på mail info@madogkaffe.dk angående din forespørgsel, og så ser vi gerne på at levere større mængder af smørrebrød til dig. 

København Smørrebrød

Få glæde af smørrebrød alle steder i København

Vi ved, at der ikke er noget som at nyde et godt stykke smørrebrød på sit yndlingsspot i København. Om det er på Ofelias plads en varm sommerdag, eller om det er på et tæppe i Frederiksberg Have, så kan du bestille dit smørrebrød som take away på din nærmeste restaurant.

Indtil videre er vi at finde tre steder i København – Amager, Frederiksberg og Vesterbro – så du har mulighed for at være tæt på din Mad & Kaffe og bestille frisk og sprødt smørrebrød til din take away.

Hvis du ikke er til det danske velkendte smørrebrød til din take away i København, har vi også en masse andre darlings på menukortet. Menukortet rummer både flere forskellige burgere med tilbehør og hvis du er til de sundere retter, kan vi servere dig både cæsarsalat og perlecouscous – begge salater fyldt med masser af lækkerier. Se også vores guide til bedste café i Roskildecafé på Østerbro og café Valby.

Husk, at du også er mere end velkommen til at følge med på vores Instagram eller på vores Facebook. Her kan du løbende følge med i vores opslag og blive inspireret til dit næste besøg hos Mad & Kaffe i København. Hvem ved – måske har vi en ret, som du slet ikke vidste, at vi lavede? 

Så er der vist bare tilbage at sige velbekomme! Bestil din take away i København. 

Den perfekte løsning til selskaber

Hvis du ønsker at nyde dit smørrebrød derhjemme, så er der heldigvis mulighed for at få maden ud af huset hos Mad & Kaffe. Smørrebrød som take away er en oplagt, nem og klassisk løsning til dig, der elsker en højtbelagt mad af gode og friske råvarer, og vi er sikre på, at dine gæster også vil elske det!

Det betyder også, at du er mere end velkommen til at bestille vores lækre smørrebrød som take away, hvis du eksempelvis skal holde fødselsdag i København, hvis du netop er blevet student og skal holde et gilde, hvis du ønsker at byde dine kollegaer på en lækker frokost, eller hvis du blot skal have nogle venner eller veninder på besøg til et middagsselskab. 

Hvis du selv skal til fødselsdag og ved, at fødselaren elsker Mad & Kaffe, så kunne du overveje at give et gavekort til vores restaurant i gave. Det ved vi, at der er mange af vores gæster, der har været glade for at benytte sig af. 

Med take away fra the best of the best 2021, som Mad & Kaffe er blevet kåret til af Traveller’s Choice, er der ingen tvivl om, at den mad, du bestiller, er af høj kvalitet. Husk, at du også kan bestille andre lækre retter fra vores frokost- og aftenmenu, der kan laves som take away og nydes hvor som helst i København. 

Mad & Kaffes smørrebrødsanretninger

Du kan tjekke vores menu ud, hvis du er nysgerrig på, hvilket smørrebrød du kan bestille som take away hos Mad & Kaffe. Vores smørrebrød er lavet med fokus på sæsonens bedste råvarer, og det betyder også, at vores smørrebrød er sæsonbetonet og løbende opdateres i takt med årstiderne. 

Selvom menuen løbende opdateres med nye smørrebrødsfavoritter, kan du altid være sikker på, at finde noget for enhver smag. Vi sørger nemlig for, at der både er noget for vegetaren, for hende der kun spiser fisk og ham, der er til en af de  velkendte smørrebrødsklassisker – naturligvis tilsat et touch Mad & Kaffe. 

Køkkenets åbningstider for take away

Amagerbro & Frederiksberg
Mandag til lørdag: 12.45 – 20.00 & Søndag: 13.30 – 19.00

Vesterbro
Mandag til fredag: 12.45 – 19.00 & Weekend: 13.30 – 19.00