Smørrebrød Lyngby

Ønsker du at forkæle dig selv lidt ekstra, går du aldrig galt i byen med et godt stykke dansk smørrebrød i Lyngby – om det er morgen, middag eller aften.
Mad & Kaffe i Lyngby Storcenter garanterer et lækkert stykke højtbelagt, uanset hvilken dag og hvilket tidspunkt, lysten skulle byde sig.

Forventes at åbne juni 2024

Shopping kombineret med smørrebrød i Lyngby Storcenter

Er du ude og shoppe i Lyngby Storcenter, og har du brug for en velfortjent pause, eller vil du krydre oplevelsen med et lækkert stykke smørrebrød, er vi klar til at servere et klassisk stykke højtbelagt med et lille moderne twist.

Hvis du har overstået shoppingen, kan du enten nyde serveringen i vores restaurant i Lyngby Storcenter eller tage det med hjem som take away. Du er derfor altid velkommen til at kigge forbi til en bid mad i Lyngby, eller tage det med hjem.

Står du og mangler det perfekte mad til en hyggelig tur i parken, enten hvis du skal i Sorgenfri Slotshave eller til Furesøen på en solrig sommerdag. Du kan hente vores friske smørrebrød i Lyngby, og så sørger vi for mad på højt niveau.

Et menukort fuld af muligheder

Vores menukort er designet til at ramme præcis dine smagsløg. Vores udvalg tilbyder retter til dig, hvad end du er vegetar, ikke spiser fisk eller blot har lyst til noget helt bestemt på dagen.

Du kan blandt andet vælge imellem:

  • Avocado 95 kr.
  • Sprødstegt fiskefilet 110 kr.
  • Roastbeef af kalvefillet 115 kr.

Herunder har du desuden mulighed for at vælge to stykker for 175 kr.

Vær opmærksom på, at menuen opdateres løbende, og vi udvælger vores retter på baggrund af sæsonens råvarer (opdateret maj 2024).

Er du gluten allergiker, vegetar eller har bestemte allergener har vi, i vores restaurant i Lyngby Storcenter, gjort det nemt for dig med afmærkninger på menukortet, så du kan se, hvad de forskellige stykker smørrebrød indeholder.

Til maden kan du blandt andet slukke tørsten med hjemmelavet lemonade, en dejlig kop kaffe eller en lækker cocktail.

Er du ikke i humør til smørrebrød, kan du dykke ned i vores store menu
med et udvalg af brunch, lidt mindre og lidt større retter.

Smørrebrød i København

Befinder du dig ikke i Lyngby, men stadig vil slukke din trang til smørrebrød, har vi også restauranter på Frederiksberg, Amager og Vesterbro.

Så om du vil nyde dit smørrebrød i Lyngby Storcenter, tage det med ud som take away eller befinder dig i København, har vi præcis den sammensætning, du ønsker for at stille sulten.